Tosty Z Sardynek Sherry
Tost z sardynki Sherry to wegańskie przepis z 4 porcjami. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 556 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 61 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, grubą sól morską, awokado hass i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, Makaron z sosem Sardynkowym (Pasta con Sardine Siciliano), oraz Pieczarki Sherry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Odcedzić olej z 1 puszki sardynek do małej miski i odstawić.
Odcedzić olej z drugiej puszki do innej małej miseczki i ubić w 1 łyżce natki pietruszki, octu, skórki cytrynowej i czarnego pieprzu do smaku.
Dodać sardynki, wymieszać i odstawić na 1 godzinę.
Po 45 minutach, umieścić stojak 3-cali od brojlerów i podgrzać piekarnik do Ustawienia brojlerów na wysoki.
Posmaruj każdą kromkę chleba z 1 strony zarezerwowanym olejem.
Umieść chleb, strona oleju do góry, na stojaku chłodzącym ustawić wewnątrz pół arkusza patelni i broil 2 do 3 minut lub aż złoty kolor i chrupiące.
Połowę awokado i usunąć dół. Rozbijaj mięso widelcem w każdej połowie.
Rozłóż awokado równomiernie na chlebie tostowym. Wierzch równomiernie z sardynkami.
Wlać pozostały dressing na wierzch i udekorować pozostałą pietruszką.
Lekko doprawić solą morską i podawać z cytrynowymi klinami.