Makaron Alfredo Neely
Makaron Alfredo Neely może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 14g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sera fontina, cebula, Skórka z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sałatka makaronowa z grilla Neely ' s, Cytrynowa Sałatka makaronowa Neely, oraz The Pasta House Company Fettuccine Alfredo – kremowy bogaty sos polany pastanem to prawdziwa rozkosz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody na średnim ogniu do wrzenia.
Dodaj linguine i gotować do al dente.
Boczek ugotować w dużym rondlu, na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Boczek wyjąć łyżką szczelinową na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz.
Dodać cebulę i czosnek na patelni i saute do miękkości, około 3 protokół. Zamieszać w płatki czerwonej papryki, doprawić solą i pieprzem, do smaku, i saute aż pachnące.
Dodać śmietanę i gotować na wolnym ogniu, aż gruby, o 4 protokół, uważając, aby nie spalić mieszaninę. Wymieszać z serem i skórką z cytryny.
Odcedzić linguine i dodać do rondla. Ostrożnie wrzucić makaron w sosie.
Dodać boczek i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Przełożyć na duży talerz i udekorować bazylią.
Podawać natychmiast na gorąco.