Mak Owocowy Slaw

Mak Owocowy Slaw
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Mak owocowe Slaw może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz winogrona, musztardę, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Surówka Z Maku Owocowego, Sałatka Owocowa Z Sosem Makowym, oraz Slaw Makowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować surówkę, posiekaj pomarańcze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
2
Połączyć pomarańcze, winogrona, i coleslaw w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Aby przygotować dressing, połącz 1/4 szklanki cukru z pozostałymi składnikami, mieszając trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodać mieszaninę dressing do mieszaniny kapusty, i wrzucić dobrze. Przykryć i schłodzić przez 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn