Lukier Piekarniczy

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych i przyjaznych dla mapy żywności do swojego pudełka z przepisami, przepisem, który powinieneś wypróbować, może być Bakery Frosting. Z tego przepisu wychodzą 24 porcje zawierające 305 kalorii , 0 g białka i 18 g tłuszczu każda. Za 46 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup ekstrakt migdałowy, sproszkowaną śmietankę niemleczną, barwnik spożywczy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako tani lukier. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 7% . Wynik ten jest bardzo zły (ale wciąż możliwy do naprawienia). Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Magnolia Bakery's Vanilla Birthday Cake and Frosting , Bakery Icing i Bakery Spring Cookies .
Instrukcje
W dużej misce ubij tłuszcz, śmietankę i ekstrakt na gładką masę. Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy.
Dodawaj tyle wody, aż lukier osiągnie pożądaną konsystencję. W razie potrzeby dodaj barwnik spożywczy.
Przechowywać w lodówce do 3 miesięcy. Przed rozsmarowaniem doprowadzić do temperatury pokojowej.