Lukier Czekoladowy Ganache

Lukier Czekoladowy Ganache
Czekoladowy Ganache lukier może być tylko lukier szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 561 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka masła, kromki mlecznej czekolady, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache, oraz 4 warstwowe ciasto czekoladowe Brownie z lukrem z masła orzechowego i czekoladowym Ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odstawić śmietanę w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
2
Kuchenka mikrofalowa czekolady i masła w szklanej misce 2-quart W Wysokiej 1 1/2 minuty lub do stopienia, mieszając dwa razy. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 32 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn