Lukier Bezowy

Lukier Bezowy
Lukier bezowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru lukier. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, bezy w proszku, cukru i kilku innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Czekoladowe Babeczki Z Lukrem Bezowym, Lukier miodowo-bezowy: lepiej szybko go zjedz, oraz Klasyczne babeczki z lukrem cytrynowym bezowym.

Instrukcje

1
Beat proszek bezowy i 1/2 szklanki wody z dużą prędkością z mikserem elektrycznym, aż spieniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodać krem z kamienia nazębnego, ubijając aż do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
CukierCukier
3
Uwaga: puder bezowy można znaleźć w sklepach z dekorowaniem ciast i rzemiosłem.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn