Lukier Bez Cukru

Need a lukier bezglutenowy? Lukier bez cukru może być super przepis spróbować. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz serek, pudding błyskawiczny mix, lite bitą polewą, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bezglutenowe, Bez cukru czerwone aksamitne babeczki z lukrem twarogowym, Zdrowe niskowęglowodanowe i bezglutenowe gofry z czerwonego aksamitu z lukrem twarogowym (bez cukru i wysokiej zawartości białka!), oraz Zdrowe ciasto czekoladowe z lukrem z masła orzechowego (bez cukru, o niskiej zawartości węglowodanów, wysokiej zawartości białka, bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć mix budyń i mleko.
Dobrze wymieszać i odstawić do zgęstnienia.
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Dodać budyń i dobrze wymieszać. Na koniec złóż ubitą polewę.