Lucjan czerwony w liściach winogron z masłem czosnkowo-kaparowym
Czerwony Lucjan w liściach winogron z masłem czosnkowo-kaparowym to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, skórkę z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filety z Lucjana z masłem ziołowym i kaparowym, Lucjan z pieczonymi pomidorami winogronowymi, czosnkiem i bazylią, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zapalić grill lub podgrzać brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, Julienne
2
Posypać rybę 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Nakładają się na dwa liście winogron i umieścić kawałek ryby w centrum. Złóż dno liści na środku ryby. Wchodzisz na boki liści jak koperty do zamknięcia ryby. Złóż górną część liści, aby ryba była całkowicie pokryta liśćmi winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Winogron
8 (U-12) Krewetek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Posmaruj trochę oleju na opakowaniu, aby uszczelnić liście i uchronić je przed przyklejeniem do grilla. Powtórz z pozostałymi rybami, liśćmi winogron i olejem, tworząc w sumie osiem opakowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Winogron
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Grill lub smażyć paczki rybne, obracając raz, aż po prostu zrobić, o 8 minut we wszystkich 3/4-Cal-filety grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
W międzyczasie roztopić masło w małym rondlu. Wymieszaj czosnek, skórkę z cytryny, kapary, sok z cytryny, natkę pietruszki i po 1/8 łyżeczki soli i pieprzu. Aby służyć, łyżkę sosu na opakowaniach liści winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne Nonpareile
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka
Winogrona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Alternatywy dla ryb: inne chude, białe filety rybne, takie jak rockfish, plamiak, pompano lub bas w paski, można zastąpić tutaj, ale pamiętaj, aby usunąć skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Bas W Paski
Plamiak
7
Wino rekomendacja: agresywne smaki i kwasowość sauvignon blanc są idealne ze smakiem liści winogron i kwasowości cytryny i kaparów. Spróbuj butelki z północy Włoch.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.