London Particular
London Particular może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,85 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 22g białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, groszek, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to London Broil, London Broil, oraz NIF ' s London Kedgeree.
Instrukcje
W dużym garnku rozpuścić masło na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, seler i boczek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie i cebula będzie przezroczysta, o 10 protokół.
Dodać pokrojony groszek i rosół z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia.
Przykryć zupę i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotować, aż groszek będzie miękki, mieszając od czasu do czasu, około godziny.
Gdy zupa lekko ostygnie, użyj blendera zanurzeniowego do puree zupy do prawie gładkiej konsystencji. Alternatywnie, zupa puree w partiach w robocie kuchennym.
W razie potrzeby, gotować dodatkowe trzy kawałki boczku, aż chrupiące. Pokroić w kostkę i posypać zupą jako ozdoba.