London Broil Sandwiches with Yogurt-Cucumber Sauce

London Broil Sandwiches with Yogurt-Cucumber Sauce
London Broil kanapki z sosem jogurtowo-ogórkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 376 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ogórek, ozdoby: koperek, bułka pita i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj London Broil Sandwiches with Lemon mayonez, London Broil z sosem chrzanowym, oraz London Broil w sosie Pizzaiola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wołowinę między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; spłaszczyć do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
2
Połącz czosnek i następne 3 składniki w płytkim naczyniu lub dużej wytrzymałej plastikowej torbie na suwak; dodaj wołowinę. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Usuń wołowinę z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
4
Wymieszać razem jogurt i kolejne 3 składniki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
5
Wołowina z grilla, przykryta pokrywą grilla, na średnim ogniu (300-35
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
7 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
7
Odstawić 5 minut.
8
Pokroić w cienkie plasterki.
9
Umieścić wołowinę równomiernie na środku ciepłych rund pita. Top z mieszanki jogurtu, sałata, i pomidor; roll up.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
PomidorPomidor
JogurtJogurt
WołowinaWołowina
Kombinacja 2Kombinacja 2
RolkaRolka
10
W razie potrzeby udekorować i podawać natychmiast.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 99 dolarów za butelkę.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W29 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia74
Magazyn