Need a deser bezglutenowy? Lody wiśniowo-czekoladowe mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, rum, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wiśnie, 2 łyżki cukru i rum umieścić w średnim rondlu i gotować na średnim ogniu, aż syropy, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjąć z ognia i ostudzić, a następnie przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
3
W międzyczasie podgrzej mleko i pozostałą 1/2 szklanki cukru w rondlu na średnim ogniu, ubijając, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Żółtka ubić w małej misce. Stopniowo ubijaj około 1/2 szklanki ciepłej mieszanki mleka do jajek, a następnie ubijaj mieszaninę jajek do rondla. Gotować, stale mieszając, aż mieszanina pokryje łyżkę i zarejestruje 168 stopni F na termometrze cukierkowym, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Sour Brite Octopus
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zdjąć z ognia; dodać półsłodzoną i niesłodzoną czekoladę i masło i odstawić, aż czekolada się rozpuści, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Schłodzoną mieszaninę czekolady ubijamy w maszynie do lodów. Odcedzić mieszankę wiśni, zachowując syrop. Gdy lody są bardzo gęste, dodaj wiśnie i kontynuuj ubijanie aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Lodów
9
Przenieść do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki.
10
Skropić w zarezerwowanym syropie wiśniowym i zawirować łyżką. Przykryć i zamrozić do twardości, co najmniej 4 godziny.