Lody Wiśniowo-Czekoladowe

Lody Wiśniowo-Czekoladowe
Need a deser bezglutenowy? Lody wiśniowo-czekoladowe mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, rum, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wiśnie, 2 łyżki cukru i rum umieścić w średnim rondlu i gotować na średnim ogniu, aż syropy, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć z ognia i ostudzić, a następnie przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
3
W międzyczasie podgrzej mleko i pozostałą 1/2 szklanki cukru w rondlu na średnim ogniu, ubijając, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Żółtka ubić w małej misce. Stopniowo ubijaj około 1/2 szklanki ciepłej mieszanki mleka do jajek, a następnie ubijaj mieszaninę jajek do rondla. Gotować, stale mieszając, aż mieszanina pokryje łyżkę i zarejestruje 168 stopni F na termometrze cukierkowym, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Zdjąć z ognia; dodać półsłodzoną i niesłodzoną czekoladę i masło i odstawić, aż czekolada się rozpuści, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Przenieść mieszaninę czekolady do blendera i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Wlać do dużej miski i wymieszać z gęstą śmietaną i wanilią. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Schłodzoną mieszaninę czekolady ubijamy w maszynie do lodów. Odcedzić mieszankę wiśni, zachowując syrop. Gdy lody są bardzo gęste, dodaj wiśnie i kontynuuj ubijanie aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
9
Przenieść do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki.
10
Skropić w zarezerwowanym syropie wiśniowym i zawirować łyżką. Przykryć i zamrozić do twardości, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
11
Zdjęcia Andrew Purcell
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
OkazjeLetnie
Magazyn