Lody Solone Karmelowo-Orzechowe
Solone lody karmelowo-orzechowe to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać sos karmelowy, cukier, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Solony Karmel masło orzechowe cream pie, Wegańskie solone lody karmelowe i masło orzechowe, oraz Łatwe Solone Karmelowe Lody Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu lub pojemniku bezpiecznym dla kuchenki mikrofalowej, podgrzać sos karmelowy do ciepłego, ale nie wrzenia, około 1 minuty na średnim ogniu lub 20 sekund w kuchence mikrofalowej na pełnej mocy (100%).
Dodać sól i wymieszać do połączenia. Odstawić.
W średniej misce, ubij razem masło orzechowe, cukier, śmietana, mleko, i wanilia, aż masło orzechowe jest w większości rozpuszcza.
Odstawić 5 minut lub do rozpuszczenia cukru, a następnie ponownie ubić.
Wlać do maszyny do lodów i ubijać zgodnie ze wskazówkami producenta.
Dodać Solony Karmel przez ostatnie 10 sekund ubijania.
Przenieść do hermetycznego, bezpiecznego dla zamrażarki pojemnika i zamrozić co najmniej 8 godzin i do 24, w zależności od tego, jak twarde chcesz lody.