Lody Chai w karmelowych kubkach
Lody Chai w karmelowych kubkach to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony kardamon, pieprz, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Spróbuj Lody Waniliowe Chai, Bananowy Krem Ciasto kubki z solonym sosem karmelowym, oraz Ziemniaki karmelowe  " serek malinowy francuskie tosty z syropem malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Zmiękcz lody w dużej misce.
Dodać herbatę i przyprawy i wymieszać, aż do całkowitego połączenia. Zapakować i ponownie zamrozić co najmniej 2 godziny.
Rozwiń karmel kwadraty i umieścić je na blasze rozmieszczone około 2 cali od siebie.
Piec do roztopienia i zmiękczenia.
Umieść kolejny kawałek pergaminu na górze i naciśnij Karmel w kółko. Schłodzić kolejne 2 minuty. Obierz karmelowe kręgi z pergaminu i naciśnij na mini patelnie do muffinów, aby stworzyć mały kształt kubka. Całkowicie fajne.
Łyżka lodów do filiżanek i udekorować migdałami.