Linguine z małż i kopru włoskiego

Linguine z małż i kopru włoskiego
Linguine z małży i kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 408 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz nasiona kopru włoskiego, małże, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Linguine Z Małż I Kopru Włoskiego, Linguine i małże z koprem, białym winem i bułką tartą Tymiankową, oraz Linguine z małż (Linguine con le Vongole) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać makaron i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż prawie al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
Odcedzić, rezerwując 1 cuppasta gotowania cieczy.
4
Tymczasem podgrzać 3 łyżki oleju w innymduży ciężki garnek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać koper włoski i czosnek; gotować, mieszającczęsto, aż zmiękną, ale nie rumiane, 2-3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
6
Dodaj wino, następnie małże. Zwiększ temperaturę do wysokiej. Przykryć i gotować, aż małżyotwarte, 4-7 minut, w zależności od wielkości Clams. Gdy małże otwierają się, użyj szczypiec, aby przenieść je do dużej miski (wyrzuć wszystkie, które nie otwierają się).
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj 1/2 Puchar reserved płyn do gotowania makaronu soki z małży w garnku; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodaj do garnka. Gotować na dużym ogniu, tossingconstantly, aż makaron jest al dente i hassoaked się trochę sosu, 2-3 protokół.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MakaronyMakarony
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Dodać clamswith soki z miski i 2 łyżki kopru włoskiego; wrzucić do połączenia, dodając więcej pastali przez łyżki stołowe, jeśli suche.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Podziel między miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Skropić olejem; dekorować liśćmi kopru włoskiego i pyłkiem kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pyłek Kopru WłoskiegoPyłek Kopru Włoskiego
Koper WłoskiKoper Włoski
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn