Linda 's Wicked Witch' s Brew

Linda 's Wicked Witch' s Brew
Jeśli masz około 1 godzina i 20 minut do spędzenia w kuchni, napar Lindy Wicked Witch może być super bez nabiału przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 9g tłuszczu i w sumie 293 kalorii. Za 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś plastikowe gałki oczne, rum o smaku kokosowym, kulki melonowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Halloween. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 powie, że trafił w sedno. Działa dobrze jako dość tani hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 41%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zła Czarownica Babeczki, Zła Czarownica Babeczki, oraz Zła Czarownica Babeczki.

Instrukcje

1
Napełnij tacki na kostki lodu wodą i umieść w każdej kostce cukierkowego gumowatego robaka. Zamroź kostki lodu na stałe, 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
żelkiżelki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Ułóż miejsce na kocioł i umieść szklaną miskę w środku. Umyj plastikowe gałki oczne i odłóż na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wlej sodę cytrynowo-limonkową, wodę seltzer, rum i sok ananasowo-pomarańczowo-bananowy do szklanej miski w kotle i delikatnie wymieszaj, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Wymieszaj plastikowe gałki oczne, gumowate kostki lodu i mrożone kulki melona. Szczypcami delikatnie dodaj kawałki suchego lodu, aby uzyskać efekt dymu. Uważaj; suchy lód jest tak zimny, że spali się, jeśli zostanie połknięty lub dotknie skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
żelkiżelki
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
5
Podawać w kubkach ponczowych. Upewnij się, że ten, kto serwuje napar, nie dostaje suchego lodu w napojach!
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruinart Brut rosé (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 56 dolarów za butelkę.
Ruinart Brut Rose (półbut)
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia7
Magazyn