Light Mai Tai Tiki Pops
Light Mai Tai Tiki Pops is a bezglutenowe i bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz likier amaretto, nektar z mango, Likier pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mai Tai Tiki Pops, Jeden Garnek Ciecierzyca Tiki Masala, oraz Tort Koktajlowy Tiki.
Instrukcje
W małej misce, pokonać składniki warstwy colada kokosowe z trzepaczką do gładkiej. Podzielić mieszaninę między sześć kubków papierowych o pojemności 5 uncji. Przykryj folią; włóż craft stick (płaski drewniany kij z okrągłymi końcami) przez folię do środka popu. Zamrażać 2 do 3 godzin lub do zamrożenia.
Tymczasem w blenderze umieść składniki warstwy Mango mai tai. Okładka; mieszaj na średniej prędkości około 45 sekund, często zatrzymując się, aby zeskrobać boki, aż do gładkości. Przykryć i schłodzić w oczekiwaniu na zamrożenie pierwszej warstwy.
Gdy pierwsza warstwa jest zamrożona, usuń folię z pops.
Wlać mieszaninę mango na zamrożoną warstwę. Zwróć folię do pops, aby pomóc w podparciu patyków. Zamrażać około 8 godzin lub do zamrożenia przed podaniem. Przechowuj Pozostałe Popy w zamrażarce.