Letnie jagody z kozim serem śmietana
Letnie jagody z kozim serem śmietana jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.06 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz vanillan ekstrakt, cukier granulowany, kozi ser, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Serniki z kozim sernikiem z letnimi jagodami, Twarożkowy tort kawowy z letnimi jagodami, oraz Szwedzki krem z letnimi jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni, wymieszać granulowany cukier i wodę na umiarkowanie wysokim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Dodaj zmieszane jagody i sok z cytryny i gotuj, delikatnie mieszając od czasu do czasu, aż jagody zostaną podgrzane i zaczną uwalniać soki, około 2 minut.
Odcedzić jagody i powrócić soki na patelni. Gotować soki, aż zmniejszy się o połowę.
Niech syrop lekko ostygnie, a następnie delikatnie złóż go w jagody. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, o 20 protokół.
Tymczasem w robocie kuchennym przecier ser, śmietanę, cukier cukierniczy i wanilię.
Zeskrobać do miski, przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Letnie jagody podawaj w miseczkach posypanych śmietaną z koziego sera.