Letnie Gazpacho

Letnie Gazpacho
Lato Gazpacho jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 zupa. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 21g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pietruszkę, pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnie Gazpacho, Letnie Gazpacho, oraz Letnie Gazpacho podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połączyć składniki bazowe zupy. Wymieszać z warzywnymi dodatkami. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Udekorować awokado i grzankami; podawać na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia43
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn