Letnie Ciasto Jagodowe

Letnie Ciasto Jagodowe
Lato berry Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka żółtka, doskonała skorupa pie, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Berry Berry Summer Pie, Letnie Ciasto Jagodowe, oraz Letnie Ciasto Jagodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj deskę do ciast, blat marmurowy lub blat kuchenny. Ciasto podzielić na pół. Pat każdy kawałek ciasta do płaskiej rundy. Lekko mąkę wałek do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
2
Wałkuj ciasto tylko w jednym kierunku, obracając ciasto nieustannie, aby nie przywierało do powierzchni.Używając płyty pie jako przewodnika, zmierz ciasto rozwałkowane, powinno być nieco większe niż płyta pie i grubości 1/8 cala. Zwiń zwinięte ciasto na pół, aby łatwiej je podnieść. Rozłóż, delikatnie dopasowując ciasto do talerza ciasta, umożliwiając równomierne powieszenie ciasta nad krawędzią. Nie przycinaj jeszcze ciasta.Wymieszaj jagody, cukier, skrobię kukurydzianą, sok z cytryny i szczyptę soli. Wypełnij Pie shell nadzieniem jagodowym.Następnie rozwałkuj drugą skórkę w taki sam sposób, jak w przypadku dna. Za pomocą ostrego, spiczastego noża lub małego ozdobnie ukształtowanego noża wyciąć małe otwory wentylacyjne w dekoracyjny wzór. Złożyć okrąg na pół i umieścić złożone ciasto na jednej połowie ciasta. Rozłóż, naciskając górne i dolne ciasto razem. Przyciąć krawędzie nożyczkami, pozostawiając pół cala zwis. Złóż dolne ciasto zwisające na górze i mocno naciśnij, aby uszczelnić. Zagniatanie obręczy, za pomocą palców lub palców widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
JagodyJagody
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
RolkaRolka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
NóżNóż
3
Ubić żółtka i śmietanę. Udekoruj wierzchy ciast wycinankami, szczotkując DNA myciem jajecznym, aby pomóc im przylegać. Ciasto przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
KremKrem
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PiekarnikPiekarnik
4
Wierzch ciasta umyć jajkiem i posypać cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
JajkoJajko
5
Przenieść do pergaminu pokryte obręczy blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec do bulgotania soków, a blaty są złotobrązowe, około 1 godziny 20 minut (namiot z folią, jeśli skórka jest zbyt ciemna).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Ostudzić co najmniej 1 godzinę.Schłodzone ciasto można przechowywać przez noc, przykryte w temperaturze pokojowej. Nie przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn