Letnia sałatka warzywno-ziemniaczana z sosem anchois
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj letniej sałatki warzywno-ziemniaczanej z sosem anchois. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 660 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką mleko, sardelę pakowaną w olej, pomidory koktajlowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sos Do Sałatek Z Sardeli, Sałatka rzymska z sosem anchois, oraz Sos Do Sałatek Z Czosnkiem Anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu wrzącej osolonej wody, gotować żółtą fasolę, aż będzie miękka, 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść fasolę do blachy do pieczenia i ostudzić.
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotować, aż tylko miękkie, 2 protokół. Za pomocą szczeliny łyżka, dodać zieloną fasolkę do blachy do pieczenia.
Ostudzić, a następnie osuszyć.
Dodać czosnek, liście laurowe, tymianek, rozmaryn i pieprz do wrzącej wody.
Dodać ziemniaki i dusić na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić ziemniaki, zastrzegając ząbki czosnku. Odrzuć przyprawy.
W międzyczasie, w małej misce, moczyć anchois w mleku przez 10 minut.
Anchois odsączyć, następnie grubo posiekać i przenieść do blendera.
Dodać oliwę z oliwek i zarezerwowany czosnek i puree. Z włączoną maszynką powoli dodaj ocet. Dressing zeskrobać do miski, doprawić solą i pieprzem, wymieszać z natką pietruszki i majerankiem.
Pokroić gotowane ziemniaki 1/4 cala grubości i umieścić je w dużej misce.
Dodać połowę sosu anchois i wrzucić delikatnie.
Dodać żółtą i zieloną fasolkę, pomidory koktajlowe i pozostały dressing, wrzucić delikatnie i podawać.