Letni Melon z sorbetem i syropem ze świeżej mięty

Letni Melon z sorbetem i syropem ze świeżej mięty
Letni Melon z sorbetem i syropem ze świeżej mięty to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Sprawdza się jako niedrogi dodatek do 4 Lipca. Jeśli masz liście mięty, kantalupa, mięta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Sałatka melonowa z syropem pomarańczowo-miętowym, Sałatka z melona, jagód i gruszek z syropem Cayenne-cytryna-mięta, oraz Sałatka z melona, jagód i gruszek z syropem Cayenne-cytryna-mięta.

Instrukcje

1
Miętę zawiąż w woreczku z gazą i umieść w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cukier i wodę; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Gotować, ciągle mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Zdjąć z ognia; przykryć i ostudzić.
4
Wyjąć i wyrzucić worek z gazą. Przechowywać w lodówce syrop miętowy, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
5
Melony Scoop z 1-calowy melon baller lub ice cream scoop i umieścić trzy kawałki na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Melon BallerMelon Baller
6
Podawać z jagodami, a na wierzch z sorbetem i świeżymi liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
SorbetSorbet
7
Skropić syropem miętowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn