Letni Melon z sorbetem i syropem ze świeżej mięty
Letni Melon z sorbetem i syropem ze świeżej mięty to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Sprawdza się jako niedrogi dodatek do 4 Lipca. Jeśli masz liście mięty, kantalupa, mięta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Sałatka melonowa z syropem pomarańczowo-miętowym, Sałatka z melona, jagód i gruszek z syropem Cayenne-cytryna-mięta, oraz Sałatka z melona, jagód i gruszek z syropem Cayenne-cytryna-mięta.
Instrukcje
Miętę zawiąż w woreczku z gazą i umieść w rondlu.
Dodać cukier i wodę; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Gotować, ciągle mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia; przykryć i ostudzić.
Wyjąć i wyrzucić worek z gazą. Przechowywać w lodówce syrop miętowy, aż będzie gotowy do podania.
Melony Scoop z 1-calowy melon baller lub ice cream scoop i umieścić trzy kawałki na każdym talerzu.
Podawać z jagodami, a na wierzch z sorbetem i świeżymi liśćmi mięty.
Skropić syropem miętowym.