Lepsze Partie (Soft Batch Cookie Upgrade)
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 39 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cynamon, sodę oczyszczoną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Makiety Partii (Soft Batch Cookie Copy Cat), Ciasteczko Toffi Małe Wsadowe, oraz Ciastko Czekoladowe Z Miękkim Serem Serowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i przygotuj dwa pergaminowe arkusze ciastek.Mąkę i skrobię kukurydzianą przesiać razem. Zestaw aside.In średni garnek do sosu, roztopić masło wraz ze skrobaną waniliową strączką fasoli (nasiona zastrzeżone) na małym ogniu, aż masło całkowicie się upłynni. Podgrzać lekko, aż masło zacznie bąbelkować. Kontynuuj gotowanie, aż masło przestanie bulgotać i syczeć. Natychmiast odetnij ogień, Usuń STRĄCZEK z fasoli waniliowej i dodaj posiekaną czekoladę. Wymieszać gumową szpatułką do uzyskania homogenizacji. Następnie wymieszać z ciemnym syropem kukurydzianym i zimną śmietaną.Odstawić tę mieszaninę na bok, aż ostygnie. Jeśli mieszanina jest zbyt ciepła, będzie stopić chipsy czekoladowe. Możesz mieszać, aby to przyspieszyć, lub po prostu czekać. Gdy mieszanina ostygnie, wymieszać zastrzeżone nasiona fasoli wanilii, brązowy cukier, soda oczyszczona, żółtko jaja i Frangelico. Energicznie mieszaj, aby upewnić się, że nasiona wanilii są równomiernie rozmieszczone i nie skupiają się razem. Na koniec wymieszaj wszystkie suche składniki na raz. Gdy ciasto będzie gładkie, złóż posiekaną czekoladę, zachowując kilka kawałków do dekoracji.
Uformuj i upiec ciasteczka: użyj łyżki do lodów # 60, aby podzielić ciasto na 24 równe porcje, lub użyj łyżki i po prostu gałki ocznej. Jeśli chcesz ciastka, które wyglądają wyjątkowo autentycznie, rozwałkuj każdą porcję ciasta między ręce i w idealną kulę. Ułóż 12 na każdym arkuszu ciastek, rozmieszczone równomiernie.
Udekoruj każdy kawałkiem posiekanej czekolady.
Piec przez około 6 minut lub do momentu, aż ciasto nadmuchnie, ale nie w pełni ustawić. Nie nad piec.
Starzenie ciastek: schłodzić ciasteczka bezpośrednio na tacy przez 10 minut, a następnie przenieść do szczelnego pojemnika, nadal lekko ciepły.
Umieść arkusz pergaminu lub papieru woskowego między każdą warstwą, ponieważ ciasteczka łatwo się łączą, jeśli dotkną. Zamknij pokrywę pojemnika i Starz ciasteczka przez co najmniej 24 godziny.Ciasteczka pozostaną miękkie i smaczne w temperaturze pokojowej przez okres do dwóch tygodni.