Lepkie Karmelowo-Czekoladowe Batoniki
Lepkie karmelowo-czekoladowe batony mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać betty czekoladowe ciasto krówki mix, masło, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lepkie Batony Czekoladowo-Karmelowe, Ooey lepkie czekoladowe karmelowe batony rolo, oraz Lepkie Solone Karmelowe Batoniki Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Rezerwy 1/2 Puchar ciasto mix do polewy. W dużej misce, beat pozostałe ciasto mix, 1/2 Puchar masła i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż ciasto formy. Wymieszać z czekoladą.
Rozprowadzić na patelni o wymiarach 13x9 cali.
Piec 14 do 18 minut lub do zestawu.
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym rozgrzać karmelki, 1/4 szklanki masła i skondensowane mleko na średnim ogniu około 8 minut, często mieszając, aż karmelki zostaną stopione i mieszanina będzie gładka.
Nadzienie karmelowe rozprowadzić równomiernie na częściowo upieczonej skórce. W małej misce, wymieszać reserved 1/2 Puchar ciasto wymieszać, owies i 3 łyżki masła z widelcem, aż crumbly.
Posypać nadzieniem karmelowym.
Piec 18 do 22 minut dłużej lub do góry jest ustawiony. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować pręty. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Sklep objęty.