Lemon Curd Pound Cake

Lemon Curd Pound Cake
Lemon Curd Funt ciasto może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis służy 12 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 627 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sól, glazurę z twarogu cytrynowego, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Lemon Curd Pound Cake, Lemon Curd Pound Cake, oraz Ciasto Pomarańczowe Z Twarogiem Cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić pierwsze 2 składniki ze średnią prędkością za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać cukier, ubijając ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
3
Dodaj jajka, 1 na raz, bicie tylko do żółtego zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Mąkę przesiać razem i nast. 2 składniki; dodać do mieszanki masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać skórkę z cytryny i kolejne 2 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
5
Wlać ciasto do nasmarowanej i posypanej mąką 10-calowej (16-cup) patelni rurki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 15 minut do 1 godziny i 30 minut lub do momentu, gdy długi drewniany kilof włożony do środka ciasta wyjdzie czysty. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
W międzyczasie przygotuj glazurę z twarogu cytrynowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
GlazuraGlazura
8
Usuń ciasto z patelni do stojaka z drutu; delikatnie szczotkuj ciepłą glazurę na górze i bokach ciasta. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 1 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
9
Dekorować, w razie potrzeby.
10
Spróbuj Tego Twista! Lime Curd Pound Cake: Pomiń wyciąg z cytryny. Zastąp skórkę z limonki skórką z cytryny i glazurę z twarogu limonkowego na glazurę z twarogu cytrynowego. Postępuj zgodnie z przepisem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąg Z CytrynyWyciąg Z Cytryny
Lemon CurdLemon Curd
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
GlazuraGlazura
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn