Lekkie Ciasto Cytrynowe
Lekkie ciasto cytrynowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 148 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kartonu ubitej polewy, woda, ciasto mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Wilgotne ciasto jagodowe z lekkim lukrem cytrynowym, Łatwe Ciasto marchewkowe z lekkim lukrem masła (przepis na lekkie masło), oraz Lekkie Ciasto Cytrynowe.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć ciasto mix, mix budyń cytrynowy, wody i białek. Bij na niskim spreadzie przez 30 sekund. Beat na nośniku przez 2 minuty.
Wlać do 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 23-28 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojaku z drutu.
W międzyczasie, w dużej misce, ubić mleko, ekstrakt i budyń waniliowy wymieszać przez 2 minuty.
Odstawić na 2 minuty więcej lub do miękkiego zestawu. Złożyć ubitą polewą.
Rozłóż na cieście. Przechowywać w lodówce.