Lauren ' s Sugar and Spice Black Pepper Cookies

Lauren ' s Sugar and Spice Black Pepper Cookies
Lauren ' s Sugar and Spice Black Pepper Cookies to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę ciastek kawowych z cynamonem, mielony pieprz, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Cukier i przyprawy: Figa i czarny pieprz Biscotti, Crushing on Lauren Brennan of Lauren ' s Latest, a Giveaway and Chocolate Cream Pie, oraz Przyprawa Do Pieprzu Czarnego-Polędwica Wołowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Usuń opakowanie cynamonu z mieszanki i rezerwy 1/3 szklanki na później.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
3
W dużej misce wymieszać mieszankę ciasta, resztę paczki cynamonu, goździków, gałki muszkatołowej i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wymieszać w jajku i skracać do wyrośnięcia ciasta. Uformuj ciasto na 1 calowe kulki, zwiń kulki w zarezerwowanym pakiecie cynamonu i umieść je 2 cale od siebie na niepreparowanych arkuszach ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku, aż blaty zostaną popękane i spuchnięte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Pozwól ciasteczkom ustawić na arkuszach ciasteczek, aż do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn