Lauren ' s Sugar and Spice Black Pepper Cookies
Lauren ' s Sugar and Spice Black Pepper Cookies to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę ciastek kawowych z cynamonem, mielony pieprz, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Cukier i przyprawy: Figa i czarny pieprz Biscotti, Crushing on Lauren Brennan of Lauren ' s Latest, a Giveaway and Chocolate Cream Pie, oraz Przyprawa Do Pieprzu Czarnego-Polędwica Wołowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Usuń opakowanie cynamonu z mieszanki i rezerwy 1/3 szklanki na później.
W dużej misce wymieszać mieszankę ciasta, resztę paczki cynamonu, goździków, gałki muszkatołowej i czarnego pieprzu.
Wymieszać w jajku i skracać do wyrośnięcia ciasta. Uformuj ciasto na 1 calowe kulki, zwiń kulki w zarezerwowanym pakiecie cynamonu i umieść je 2 cale od siebie na niepreparowanych arkuszach ciasteczek.
Piec przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku, aż blaty zostaną popękane i spuchnięte.
Pozwól ciasteczkom ustawić na arkuszach ciasteczek, aż do całkowitego ostygnięcia.