Lasagne z kiełbasą Ragu Redux

Lasagne z kiełbasą Ragu Redux
Lasagne z kiełbasą Ragu Redux może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 579 kalorii, 38g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cebulę, sól, Wino i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lasagne z kiełbasą Ragù, Lasagne szpinakowa z pieczarkami Ragu, oraz Lasagne Szpinakowa Z Pieczarkami Ragu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym, ciężkim rondlu podgrzej 1 łyżkę. olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę; smażyć na złoty kolor, 5 protokół. Wymieszać z selera i marchewki; gotować 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
3
Dodać kiełbasę i 1/2 łyżeczki. sól, rozbijając mięso łyżką i gotować, aż straci swój surowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
MięsoMięso
SólSól
4
Dodać mleko i gotować na średnim ogniu, mieszając, aż całkowicie odparuje, 10 do 12 minut. (Mieszanina pojawi się dość zsiadłe w tym momencie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
5
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
6
Dodać pomidory i sok, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i delikatnie gotować na wolnym ogniu, odkryte. Gotować szmatkę, aż płyn zmniejsza się o jedną trzecią, o 30 protokół. Sezon z 1/4 łyżeczki. pieprz i pozostałe 1/2 łyżeczki. sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
PieprzPieprz
SokSok
SólSól
7
W maszynce wirować twarożek, jajko, 1/4 szklanki parmezanu, pozostałe 1/4 łyżeczki. pieprz i gałkę muszkatołową, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
TwarożekTwarożek
ParmezanParmezan
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
8
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Makaron z lasagne gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; nie rozgotowywać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
10
Odcedzić makaron i położyć płasko na ręcznikach kuchennych bez nakładania się. Olej a 9 na 13 cali. naczynie do pieczenia i rozprowadzić z około 1/2 szklanki szmaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
11
Dodaj jedną warstwę makaronu(dla większości marek jest to 3 arkusze na warstwę).
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
12
Rozprowadzić jedną trzecią ragu, następnie przykryć kolejną warstwą makaronu, połową mieszanki serowej i kolejną warstwą makaronu. Powtórz warstwowanie, dając 2 naprzemienne warstwy sosu i sera. Przykryć pozostałą trzecią szmatką i równomiernie posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MakaronyMakarony
SerSer
SOSSOS
13
Lasagne przykryć olejowaną folią i piec do nagrzania, 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
14
Odstawić na 15 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn