Lasagna Toss
Lasagna Toss może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz ser twarogowy, ser mozzarella, makaron penne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Spróbuj Tygodniowy Lasagna Toss, Lasagna Warzywna Z Domowymi Arkuszami Lasagna (Bez Maszyny Do Makaronu), oraz Lasagne de Pollo con Champiñones (lasagne z kurczakiem i grzybami) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia 2,5 litra.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Umieść makaron w garnku, gotuj przez 8 do 10 minut, aż będzie miękki i odcedzaj.
Gotować i wymieszać włoską kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić tłuszcz z mięsa, wlać gotowany makaron i sos spaghetti na patelnię, i dobrze wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Połowę gorącej mieszanki makaronu z kiełbasą wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia, rozprowadzić serem twarogowym w równej warstwie i posypać połową sera mozzarella.
Pozostałą mieszaninę makaronu rozłóż na ser, a następnie polej pozostałym serem mozzarella.
Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku przez około 25 minut, aż zapiekanka się nagrzeje i ser się roztopi i bulgotnie.
Odstawić na 5 minut, aby ujędrnić przed podaniem.