Kłody Masła Orzechowego
Kłody z masłem orzechowym mogą być właśnie tym południowym przepisem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 13 g tłuszczu i łącznie 217 kalorii . Ten przepis służy 37. Za 21 centów za porcję , ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Jeśli masz pod ręką masło, płatki ryżowe, kremowe masło orzechowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przyprawa. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak surowe wegańskie kawałki dyni z masłem orzechowym , ciasto bananowo-czekoladowe z lukrem z masła orzechowego – bezglutenowe, bez nabiału, bez soi i babeczki z bananowym masłem orzechowym .
Instrukcje
W dużej misce utrzyj masło, masło orzechowe i cukier puder; wymieszać z płatkami zbożowymi. Z 1/2 szklanki uformuj kłody o grubości 1/2 cala.
Pokrój kłody na 2-calowe kawałki. sztuki; układać na woskowanych patelniach wyłożonych papierem.
W misce przeznaczonej do kuchenki mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady; mieszaj, aż będzie gładka.
Skropić kłody. Schładzaj aż do ustawienia. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.