Kury kornwalijskie z pikantnym nadzieniem Orzechowo-kukurydzianym
Kury kornwalijskie z pikantnym nadzieniem Orzechowo-kukurydzianym mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 156 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz masło, kury kornwalijskie, pikantny nadzienie orzechowo-kukurydziane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczone kury kornwalijskie z farszem kukurydzianym Chorizo, Glazurowane kury Korniszonowe z nadzieniem Pekanowo-ryżowym, oraz Kury kornwalijskie z farszem żurawinowym.
Instrukcje
Łyżka około 1 szklanki pikantnego nadzienia Orzechowo-kukurydzianego do każdej kury; zamknij otwór szaszłykami.
Kury, piersi bokiem do góry, na patelni do pieczenia.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 450 przez 5 minut. Zmniejszyć ogień do 350 i piec jeszcze 50 minut lub aż termometr do mięsa włożony do farszu rejestruje 16
Wyjmij szaszłyki i podawaj.