Kurczak z imbirem i zieloną cebulą Dip Solny

Kurczak z imbirem i zieloną cebulą Dip Solny
Kurczak z imbirem i zieloną cebulą Dip Solny to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju roślinnego, zielonej cebuli, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ryba Na Parze Z Imbirem I Zieloną Cebulą, Grillowany łosoś z imbirem i zieloną cebulą, oraz Pieczone Krewetki I Grzyby Z Imbirem I Zieloną Cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki w średniej misce, mieszając trzepaczką. Ułożyć kurczaka na ryżu; podawać z dipem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
RyżRyż
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn