Kurczak w torbie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kurczaka w torbie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga sosu sojowego, pack Stir-fry vegetables, saszetki stir-fry sauce, i torebki g straight-to-Wok noodles. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kurczak W Brązowej Torbie, Kurczak Z Brązowym Workiem, oraz Pieczony Kurczak W Torbie Do Pieczenia.
Instrukcje
Aby torby, wyciąć cztery duże kawałki pergaminu, każdy około 35 cm/14 cali kwadratowych.
Kurczaka pokroić w paski. Do dużej miski wrzucić warzywa i sos do smażenia i dobrze wymieszać.
Aby napełnić worki, dodać kurczaka i makaron i dobrze wymieszać. Stos ćwierć mieszaniny na środku każdego kawałka papieru pergaminowego. Zrób paczkę, składając dwie strony papieru do środka i składając je razem, aby je uszczelnić, a następnie składając i chowając pod ciętymi krawędziami papieru. Powtórz z resztą papieru i składników, a następnie włóż je do lodówki (będą tam trzymać do jednego dnia).
Mikrofaluj paczki pojedynczo na wysokiej (850W) przez 5-6 minut.
Podawać z sosem sojowym do rozpryskiwania.