Kurczak Tetrazzini II
Kurczak Tetrazzini II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 498 kalorii, 22g białka, oraz 34g tłuszczu. 10 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mielony pieprz, makaron jajeczny, połówki piersi kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Podobne przepisy to Tetrazzini Z Kurczaka, Tetrazzini Z Kurczaka, oraz Tetrazzini Z Kurczaka.
Instrukcje
Piersi z kurczaka i seler gotować w 4 szklankach wody przez około 30 minut.
Zdjąć z ognia i wyjąć kurczaka z wody do ostygnięcia. Gdy kurczak jest schłodzony, rozdrobnić i odstawić.
Na dużej patelni roztop masło lub margarynę.
Spuścić grzyby, zastrzegając płyn, i dodać do patelni.
Dokładnie podgrzać, doprawić solą i pieprzem.
Dodać odparowane mleko, reserved Mushroom liquid i sherry, dobrze mieszając.
Dodać kilka plastrów sera na raz, aż dokładnie stopi się i zmiksować.
Dodaj rozdrobnionego kurczaka i doprowadzić do powolnego wrzenia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni (175 C). Nasmaruj naczynie do pieczenia ze szkła 9x13x2. Włożyć makaron na głębokość około 1 1/2 cala i wlać mieszaninę z kurczaka na makaron. Wymieszać do pokrycia. Top z płatków kukurydzianych okruchy i papryka, przykryć naczynie i piec przez 25 minut. Odkryć danie i piec przez 5 Więcej minut.