Kurczak Tandoori Z Ogórkiem Raita

Kurczak Tandoori Z Ogórkiem Raita
Kurczak Tandoori z ogórkiem Raita może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Mieszanka ogórka, podudzia z kurczaka, tandoor masala i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kurczak Tandoori z Raitą pomidorowo-ogórkową, Tandoori Noga Jagnięca Z Ogórkiem Raita, oraz Tandoori Udka Z Kurczaka Z Raitą.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Można spróbować Laurenz V Reserve uroczy Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 35 dolarów za butelkę.
Laurenz V Reserve Uroczy Gruner Veltliner
Laurenz V Reserve Uroczy Gruner Veltliner
Aromaty dojrzałych jabłek i typowa pikantność Veltlinera łączą się, tworząc fascynujący owocowy bukiet. Na podniebieniu wino jest miękkie i soczyste, wspierane przez delikatną kwasowość owocową. Bardzo harmonijny, pozwalający na idealnie gładkie picie. Po prostu uroczy!
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Magazyn