Kurczak Sauté z karczochami i grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 361 kalorii, 27g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz bulion z kurczaka, mąkę, kapary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Kurczak Saute z karczochami, cytryną i miętą, Kurczak Saute z pieczarkami i papryką, oraz Kurczak Z Karczochami I Pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odcedzić karczochy, rezerwując 2 łyżki marynaty; ustawić karczochy i zarezerwowane marynaty na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2
Umieść kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; spłaszczyć do grubości 1/2 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Połączyć mąkę, sól, i pieprz w płytkim naczyniu; pogłębiać kurczaka w mieszaninie mąki, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Roztopić 3 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu; dodać grzyby i smażyć 5 minut. Pieczarki przesunąć na jedną stronę patelni i rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni; dodać kurczaka. Gotować kurczaka 5 do 6 minut z każdej strony.