Małże z frytkami w piekarniku

Małże z frytkami w piekarniku
Małże z frytkami w piekarniku mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 19g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka pieprzu, masła, pomidorów rzymskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Małże Z Pesto I Czosnek Piekarnik Frytki Przepis, Małże i frytki z majonezem musztardowym, oraz Małże Gotowane W Piekarniku.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Ziemniaki pokroić w paski wielkości frytki.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
3
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Skropić olejem, doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Rozprowadzić w jednej warstwie. Pieczeń na złoty i chrupiące, 45 do 50 protokół. W międzyczasie roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
7
Dodać pory i gotować, aż zmiękną, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
8
Dodaj wino, pomidory i pozostałą sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Dodaj małże, przykryć, i gotować, aż otworzą, o 3 protokół. Należy wyrzucić wszystkie małże, które pozostają zamknięte. Podziel małże i płyn do gotowania między poszczególne miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Podawać z frytkami i dodatkową miską na odrzucone muszle.Wskazówka: małże Przechowywać w lodówce, jak tylko wrócisz do domu ze sklepu. Jeśli nie możesz ugotować ich Tej nocy, wyjmij opakowanie, przenieś je do miski, przykryj wilgotną szmatką i przechowuj w lodówce nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn