Kurczak Smażony Ryż
Kurczak smażony ryż jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 326 kalorii, 19g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz olej canolan, sos sojowy, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kurczak smażony ryż dla dwojga, Kurczak Smażony Ryż, oraz Lepsze Niż Kurczak Smażony Ryż Na Wynos podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni lub wok smażyć grzyby na oleju do miękkości. Wymieszać z ryżem, kurczakiem i sosem sojowym. Gotować na małym ogniu przez 8-10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać jajko i cebulę; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż jajko jest ustawione.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze typy dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i dania-oczywiście-ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy doskonałe owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku wirować, aromaty białej gruszki, ananasa i banana wiosną do przodu ze szkła. Na podniebieniu wino orzeźwia smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucie w ustach jest żywe, ale bogate i ma subtelną kremowość. 100% fermentacja ze stali nierdzewnej gwarantuje świeży owocowy charakter, który fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego popijacza i idealne wino do sparowania ze świeżymi ostrygami!