Kurczak Raya

Kurczak Raya
Potrzebujesz bezglutenowego i bezmlecznego dania głównego? Kurczak Ray's może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 26 g białka, 16 g tłuszczu i łącznie 330 kalorii. Za 1,66 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Został dostarczony przez Allrecipes. 262 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i kup brązowy cukier, rozmaryn, mieloną musztardę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Kurczak Montalcino Z Figami - Rachael Ray, Grillowany Kurczak Teriyaki (Rachael Ray) i Piątki z Rachael Ray - Żółty Kurczak i Ryż.

Instrukcje

1
W dużej szklanej misce wymieszaj ocet, olej, sos sojowy, sok z limonki, sok z cytryny, sherry, musztardę i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
1/4 Chili Scotch Bonnet, Posiekana1/4 Chili Scotch Bonnet, Posiekana
Sos SojowySos Sojowy
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
MiódMiód
Mrożona, Posiekana Fasolka SzparagowaMrożona, Posiekana Fasolka Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Solonych Orzeszków Ziemnych, Podzielona1 Szklanka Solonych Orzeszków Ziemnych, Podzielona
2
Wymieszaj czosnek, brązowy cukier, pieprz cytrynowy, oregano, rozmaryn i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
RozmarynRozmaryn
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Scotch Bonnet Chili, Posiekane Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch BonnetScotch Bonnet Chili, Posiekane Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch Bonnet
SólSól
3
Umieść kurczaka w mieszance. Przykryj i marynuj w lodówce przez 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Do 10 Kawałków Kurczaka Bez Skóry8 Do 10 Kawałków Kurczaka Bez Skóry
4
Rozgrzej grill na wysoką temperaturę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Lekko naoliw ruszt grillowy. Wyrzucić marynatę i położyć kurczaka na grillu. Gotuj od 6 do 8 minut z każdej strony, aż sok zacznie płynąć klarownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
8 Do 10 Kawałków Kurczaka Bez Skóry8 Do 10 Kawałków Kurczaka Bez Skóry
Mrożona, Posiekana Fasolka SzparagowaMrożona, Posiekana Fasolka Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn