Kurczak Pieczony W Piecu Parmezan

Kurczak Pieczony W Piecu Parmezan
Przepis pieczony w piecu kurczak parmezan może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 30 i kosztuje 27 centów za porcję. Mieszanka pkt. shake ' N bake chicken coating mix, parmezan, classico rodzina ulubione sos do makaronu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kurczak Pieczony W Piecu Parmezan, Pieczone W Piecu Parmezan Papryka Bez Skóry Pierś Z Kurczaka Bez Kości, oraz Pieczone w piekarniku frytki z czosnkiem i parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Kurczak zalać mieszanką powlekającą zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; umieścić w patelni o wymiarach 13x9 cali rozpylonej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 20 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wierzch z pozostałymi składnikami; piec 5 min. lub do czasu, aż sos makaronowy zostanie podgrzany i roztopi się mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn