Kurczak Pieczony W Piecu Parmezan
Przepis pieczony w piecu kurczak parmezan może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 30 i kosztuje 27 centów za porcję. Mieszanka pkt. shake ' N bake chicken coating mix, parmezan, classico rodzina ulubione sos do makaronu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kurczak Pieczony W Piecu Parmezan, Pieczone W Piecu Parmezan Papryka Bez Skóry Pierś Z Kurczaka Bez Kości, oraz Pieczone w piekarniku frytki z czosnkiem i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Kurczak zalać mieszanką powlekającą zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; umieścić w patelni o wymiarach 13x9 cali rozpylonej sprayem do gotowania.
Piec 20 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F).
Wierzch z pozostałymi składnikami; piec 5 min. lub do czasu, aż sos makaronowy zostanie podgrzany i roztopi się mozzarella.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.