Kurczak Parmezan-Dijon
Kurczak parmezan-Dijon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 190g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1750 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 8,67 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz połówki piersi kurczaka, musztardę dijon, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dijon-Parmezan Piersi Z Kurczaka, Pieczone Piersi Z Kurczaka Z Parmezanem Dijon, oraz Sałatka z kurczakiem żurawinowym z lekkim sosem Parmezanowym Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375ºF.
Wymieszać masło i musztardę w płytkim naczyniu, aż dobrze wymieszane.
Wymieszaj bułkę tartą i ser w dużej plastikowej torbie.
Zanurz jeden kawałek kurczaka na raz w mieszaninie masła, pokrywając wszystkie strony. Następnie umieść w torbie z bułką tartą, uszczelnij torbę i wstrząśnij, aby pokryć mieszaniną okruchów.
Umieść kurczaka w pojedynczej warstwie w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Piec 20-30 minut, obracając raz, aż sok z kurczaka nie będzie już różowy, gdy zostaną pocięte najgrubsze kawałki.