Kurczak Marsala od Birds Eye®

Kurczak Marsala od Birds Eye®
Kurczak Marsala z Birds Eye® wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 25g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka bulionu wołowego, masło, piersi z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream, Love Birds-kurczak w cieście, oraz Kurczak Marsala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić 2 łyżki masła na średnim ogniu i gotować kurczaka, obracając raz, 6 minut lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
2
Usunąć kurczaka; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
W tej samej patelni dodać przepis gotowy Mieszanka Marsala, i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 6 minut lub aż ciecz jest prawie wchłaniany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
4
Posypać mąką i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę. Wymieszać z winem i bulionem; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i dodaj z powrotem kurczaka. Dusić 4 minuty lub aż sos zgęstnieje i kurczak jest dokładnie gotowane.* Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn