No-Bake Key Sernik Limonkowy
Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.97 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka śmietany, żelatyny, kiełków pszenicy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz No Bake Key Sernik Limonkowy w słoiku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 10-calowy talerz do ciasta lub patelnia do ciasta
Posypać kiełki pszenicy i 1 łyżka substytut cukru na dnie płyty ciasto, aby utworzyć" faux " Skórki.
W misce miksera elektrycznego, ubić zmiękczony twarożek, śmietanę, ser ricotta, sok z limonki, 2 szklanki substytutu cukru, ekstrakt waniliowy, 1/4 szklanki gorącej wody i skórkę z 1 limonki na średniej prędkości, aż dobrze połączone.
Używając widelca do wymieszania, dokładnie rozpuść 3 otoczki żelatyny w 3/4 szklanki wrzącej wody. Nie pozwól ostygnąć i natychmiast przejdź do następnego kroku. (Ważne jest, aby woda była wrząca i aby szybko wymieszać proszek żelatyny, aby całkowicie się rozpuścił. Jeśli nie, będziesz miał grudki typu gummy bear.) Z mikserem na wysokim poziomie i działa bardzo szybko, aby żelatyna nie ustawała, dokładnie wymieszać gorącą rozpuszczoną żelatynę w mieszaninę sernika. Natychmiast wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i posypać skórką z drugiej limonki. Schłodzić w lodówce przez około 3 do 4 godzin lub do jędrności.