Easy Apple Crisp
Easy Apple Crisp to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka nadzienia szarlotka, mielony cynamon, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Easy Apple Crisp, Easy Apple Crisp, oraz Easy Apple Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Spread Pie wypełnienie w 8x8 cala naczynia do pieczenia.
Posypać cynamonem i gałką muszkatołową.
Margarynę ze śmietaną i cukier.
Pokroić w mąkę blenderem do ciasta, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Posypać mieszaninę nadzieniem ciasto.
Piec w rozgrzanym piekarniku 20 minut, aż polewa będzie brązowa i chrupiąca, a nadzienie gorące i bąbelkowe.