Kurczak i Cavatelli
Kurczak i Cavatelli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 556 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liścia laurowego, sól, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Z Kurczaka I Cavatelli, Cavatelli Z Kurczakiem I Pomidorem, oraz Cavatelli z kiełbasą z kurczaka i kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku przynieś bulion, liść laurowy, cebulę, seler i marchew na wolnym ogniu. Dusić przez 5 minut.
Dodaj szałwii, sól, pieprz, i piersi kurczaka i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, aż po prostu zrobić, o 25 protokół. Przekręć piersi kurczaka kilka razy podczas gotowania.
Tymczasem, w dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować cavatelli aż tylko zrobić, o 10 protokół.
W małej misce, wymieszać masło i mąkę razem do postaci pasty.
Wyjąć liść laurowy z garnka, przesunąć kurczaka na bok, a następnie ubić mieszaninę masła do płynu. Dusić, aż zgęstnieje, 1 do 2 protokół. Wymieszać gotowane cavatelli i gotować na wolnym ogniu, aż tylko ogrzane przez.
Mrożone makarony:: kilka marek mrożonych makaronów cavatelli, płaskich makaronów jajecznych i gnocchi jest dostępnych w supermarketach. W przeciwieństwie do suszonego makaronu, produkty te mają atrakcyjne żucie ciasta, które znajdujemy w sam raz z tym rodzajem sosnego gulaszu. Mrożony makaron ugotować osobno zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, odcedzić, a następnie wymieszać do garnka z kurczakiem.
Rekomendacja wina: ponieważ to danie nie ma odważnych lub asertywnych smaków, aby konkurować z winem, opcje są nieograniczone: czerwone lub białe, pełne smaku lub lekkie. Trzy dobre opcje to merlot lub chardonnay z Kalifornii lub Meursault (również wykonane z chardonnay) z Francji.