Kurczak Cajun
Kurczak Cajun może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1067 kalorii, 128G białka, oraz 40 g tłuszczu. Na $5.9 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz zredukowaną mieszankę tłuszczową, przyprawę cajun, płatki kukurydziane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rajun Cajun BBQ Sauce-wewnątrz wielu centrów handlowych są Rajun Cajun restauracje, służą do Cajun inspirowane BBQ, pokażemy, jak zrobić, że sos, Cajun Chicken Pot Pie, oraz Dip Z Kurczaka Cajun dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spłaszcz każdą pierś kurczaka o grubości do 1/4 cala między arkuszami woskowanego papieru lub folii.
Wymieszać płatki, Bisquick i przyprawy Cajun. Zanurz kurczaka w wodzie, a następnie zalej mieszanką płatków.
Roztopić masło w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować kurczaka na maśle 8 do 10 minut, obracając raz, aż sok nie będzie już różowy, gdy centra najgrubsze kawałki są cięte.