Kurczak, brokuły i pomidorki wiśniowe Fusilli

Kurczak, brokuły i pomidorki wiśniowe Fusilli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj kurczaka, brokuły i Fusilli z pomidorów wiśniowych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 611 kalorii, 30g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 9 fanów. Jeśli masz Pecorino romano, makaron fusilli ze szpinakiem, połówki piersi kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cpk brokuły i suszone na słońcu pomidory Fusilli, Fusilli z brokułami i kurczakiem, oraz Makaron z kurczakiem, brokułami i Fusilli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu z ciasną pokrywką, połącz kurczaka, bulion, 1 łyżeczkę soli, zmiażdżony czosnek i pietruszkę. Doprowadzić tylko do wrzenia, zdjąć z ognia, i odstawić, przykryty, aż tylko gotowane przez, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Usunąć kurczaka, odcedzić bulion. Pociągnij kurczaka w paski i włóż do miski z około 1/4 szklanki bulionu. Zarezerwuj resztę bulionu z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Doprowadzić duży garnek zimnej wody do wrzenia na dużym ogniu, a następnie soli obficie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać brokuły i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
5
Brokuły przełożyć łyżką szczelinową do miski. Powrót wody do wrzenia, dodać fusilli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż al dente do miękkości, ale nie mushy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
FusilliFusilli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podczas gdy makaron gotuje, połączyć mielony czosnek, olej, i płatki chile w dużej patelni. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż lekko rumiane i pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać pomidory i gotować, mieszając, aż nieco miękkie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
8
Dodać 1/2 szklanki bulionu, pozostałe 2 łyżeczki soli, i mieszać w masło i 1/4 szklanki pecorino aż włączone. Wymieszać z kurczakiem i brokułami, doprowadzić na wolnym ogniu i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
PecorinoPecorino
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Makaron odsączyć w durszlaku w zlewie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
10
Przenieść do miski i wrzucić z pozostałą 1/4 Puchar pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Polać makaron sosem, doprawić pieprzem i wymieszać. (Jeśli sos wokół makaronu wydaje się "ciasny", dodaj trochę więcej bulionu, aż luźno zdrzemnie fusilli.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
12
Podawać w dużych miseczkach i w razie potrzeby podawać dodatkowy ser na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn