Kiszone kulki z kapusty mogą być właśnie tym, czego szukasz. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 171 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pietruszkę, jajko, kapustę kiszoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy są Kulki Z Szynki Kiszonej, Przepyszne Kulki Z Kiszonej Kapusty, oraz Kokosowe masło orzechowe Kulki owsiane (aka kulki śnieżne).
Instrukcje
1
Na dużej patelni roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę i gotować aż zmiękną. Wymieszać z szynką, peklowaną wołowiną i czosnkiem. Gotować mieszaninę, stale mieszając przez 1 minutę. Wymieszać 6 łyżek mąki i gotować mieszaninę na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana Wołowina
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
3
Wymieszać z kiszoną kapustą, natką pietruszki i bulionem; gotować 3 minuty lub do zgęstnienia i pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Rozprowadzić mieszaninę na półmisku i schłodzić przez co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Olej rozgrzać w frytkownicy do 375 stopni F (190 stopni C). W misce ubić jajko, mleko i 2 1/2 szklanki mąki. Uformuj mieszaninę kiszonej kapusty, poziomując łyżeczki do kulek, zanurz je w mieszaninie jaj i zwiń w bułce tartej.