Curry Red soczewica i Szwajcarski Chard gulasz z fasoli Garbanzo
Curry Red soczewica i Szwajcarski Chard gulasz z fasoli Garbanzo może być tylko głównym daniem szukasz. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 365 kalorii, 21g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka pęczek), jogurt, bulion warzywny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Curry Red Soczewica I Szwajcarski Chard Gulasz Z Fasoli Garbanzo, Prażona Fasola Garbanzo I Czosnek Z Chardą Szwajcarską, oraz Prażona fasola Garbanzo & Garlic w / Swiss Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć na złoty kolor, o 13 protokół.
Wymieszać w curry i cayenne.
Dodaj bulion i chard. Zwiększyć ciepło; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj soczewicę i garbanzos; zmniejszyć ogień do średniej.
Przykryć; dusić, aż soczewica będzie miękka, mieszając dwa razy, około 10 minut. Podziel gulasz między miseczki. Wierzch z jogurtem.