Kulki Farszu Kiełbasowego
Kulki nadziewane kiełbasą to bezmleczne przystawka. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 20. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ziół przyprawione chleb farsz mix, seler, jajko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Kulki Farszu, Najlepsze Kulki Do Farszu, oraz Wielkie Kulki farszu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W średniej misce wymieszać ziołowy suchy farsz chlebowy wymieszać z gorącą wodą. Stopniowo wymieszać z wieprzowiną aż do wymieszania z mieszanką farszu. Wymieszaj cebulę, seler, jajko i proszek do pieczenia.
Uformuj mieszaninę w 1-calowe kulki.
Umieścić kulki na dużej blasze do pieczenia, przykryć folią i piec w nagrzanym piekarniku 15 minut.
Usunąć folię. Podnieść temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C). Kontynuuj pieczenie 25 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.