Kukurydza i Krab Chowder Pot placki
Kukurydza i Krab Chowder Pot ciasta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 860 kalorii, 29g białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę krabową, boczek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crock Pot Corn Chowder, Zupa kukurydziana Instant Pot z boczkiem, oraz Zupa kukurydziana i krabowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać trochę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, obrót garnka, w holenderskim piecu na średnim lub średnim ogniu.
Dodaj posiekaną plamkę i Renderuj kilka minut.
Dodaj ziemniaki, seler, cebula, czosnek, chile, tymianek, przyprawa Krab, sól, i pieprz do garnka, przykryć, i gotować 10 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać bulion z kurczaka i mleko i doprowadzić do wrzenia.
Na małej patelni na średnim ogniu, roztopić masło.
Ubić mąkę i ugotować zasmażkę przez 1 minutę, następnie wymieszać z musztardą i przełożyć zasmażkę do mieszanki zupy. Gdy zasmażka się włączy, wymieszać kukurydzę i doprowadzić chowder do bańki, zmniejszyć do lekko zagęścić. Wyłączyć ogrzewanie, całkowicie schłodzić i przechowywać do przygotowania posiłku.
Aby służyć, rozgrzać piekarnik do 425 stopni F. rozłóż ciasto i wybierz miski lub poszczególnych płytkich zapiekanek lub głębokich ramekins, które chcesz służyć. Użyj jednego jako szablonu i wytnij 4 kształty z arkusza ciasta, używając ostrego noża do parowania, aby manewrować wokół kształtu naczynia. Ułóż ciasto na nieprzywierającej blasze do pieczenia lub na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Ubić jajko z odrobiną wody i umyć ciasto umyć jajkiem.
Piec 10 do 12 minut, lub do złotego.
Podgrzać zupę, przykrytą, na umiarkowanym ogniu, aż do pęcherzyków zupy, a następnie odkryć i gotować na wolnym ogniu.
W międzyczasie przeprowadź ręce przez mięso krabowe, aby sprawdzić, czy nie ma muszli, Odrzuć muszle.
Posypać kraba ostrym sosem i wymieszać z chowder do ciepła przez.
Zupę podawać w pojedynczych potrawach posypanych ciastem.